Rezervirajte termin za pregled ili zatražite

Zatražite povratni poziv

Zatražite povratni poziv

Željeli bismo koristiti vaše podatke kako bismo vam mogli slati obavijesti i promotivne ponude o našim proizvodima i uslugama. Podijelit ćemo ih s našim pružateljem usluga isključivo u tu svrhu. Politika privatnosti

Rezervirajte termin za pregled ili zatražite

  • 2 milijuna

    Naši kirurzi izveli su više od 2 milijuna zahvata i trenutno izvode operacije na lokacijama širom svijeta.

  • 400 milijuna funti

    uloženo je u naše klinike

  • Više od 99%

    Više od 99% pacijenata postiže vid primjeren za vožnju ili bolji.. **

Rezervirajte termin za pregled ili zatražite

Or Enter It Manually

Željeli bismo koristiti vaše podatke kako bismo vam mogli slati obavijesti i promotivne ponude o našim proizvodima i uslugama. Podijelit ćemo ih s našim pružateljem usluga isključivo u tu svrhu. Politika privatnosti

Što jeoperacijasive mrene?

Operacija sive mrene jednostavan je postupak koji vam može promijeniti život.

Siva mrena ili katarakta zamućenje je očne leće zbog kojeg se smanjuje oštrina vida. Odlučite se za uklanjanje sive mrene kod nas i otkrit ćete da Vam nudimo mnoštvo mogućnosti uz leće vrhunske kvalitete, koje će Vam promijeniti život.

Kada odlučite operirati sivu mrenu u Optical Expressu, ne morate čekati. Nakon pregleda možete sami odlučiti koji Vam termin najbolje odgovara i veseliti se promjenama koje će Vam ovaj zahvat donijeti.

Koje su dostupne metode operacije sive mrene?

Najučinkovitija operacija sive mrene je zamjena leće. To podrazumijeva vađenje zamućene leće i zamjenu iste s novom sintetičkom lećom kako bi se vratio Vaš vid.

Binocular Machine

Što je operacija sive mrene?

Poboljšajte vid zamjenom očne leće.

Što je operacija sive mrene?
Monocle

Saznajte više na pregledu

Naručite se na pregled i saznajte koja intraokularna leća najbolje odgovara Vašim potrebama

Saznajte više

Kako izgleda operacija sive mrene?

Operacijom sive mrene mijenjamo Vašu prirodnu zamućenu leću s umjetnom lećom vrhunske kvalitete i time Vaš vid postaje čist i jasan. Ovom lećom možemo korigirati  dalekovidnost, kratkovidnost te dioptriju za čitanje. Radi se o vrlo jednostavnom zahvatu s visokom stopom uspješnosti.

Korak 1

Oftalmolog će snimiti Vaš vid s i bez naočala i procijeniti zdravlje Vašeg oka. Potom će ukapati kapi kako ne biste osjećali nelagodu tijekom operacije.

Korak 2

Kirurg će nježno napraviti mali otvor na površini oka kako bi imao pristup Vašoj prirodnoj leći. Sadržaj vrećice prirodne leće se nježno odstranjuje i stavlja se umjetna leća.

Korak 3

Osigurajte prijevoz do kuće jer nećete biti u mogućnosti upravljati vozilom. Nakon operacije morate ići kući i odmarati. Idući dan ćete doći na kontrolu.

Neno Belan, glazbenik

“Operacija je prošla besprijekorno. Osjećam se preporođeno jer bez naočala vidim savršeno. I dalje ne mogu vjerovati da vidim odlično i na daleko i na blizu. Odmah se osjećam slično kao i u djetinjstvu i mladosti! Hvala svima u Optical Expressu!“

Koje su prednosti operacije sive mrene?

Operacija sive mrene će popraviti Vaš vid u svega nekoliko minuta. Rezultati zahvata su dugotrajni i moći ćete uživati u svim aktivnostima koje život čine posebnim.

Postoperativna skrb i oporavak

Naš sveobuhvatan program postoperativne skrbi pomaže Vam da postignete najbolje rezultate nakon operacije sive mrene.

Saznajte više o postoperativnoj skrbi i oporavku

Koliko košta operacija sive mrene?

Nudimo plaćanje do čak 36 rata

Operacija sive mrene je izuzetno učinkovit zahvat. Iako se može činiti kao značajan trošak, ona donosi dugoročne prednosti koje mijenjaju život. Nudimo brojne mogućnosti plaćanja kako bismo zahvat približili što većem broju pacijenata.

 

Pogledajte cijene i mogućnosti plaćanja

Je li operacija sive mrene sigurna?

Operacija sive mrene je najčešće izvođen zahvat u svijetu. Manje od 1% pacijenata ima komplikacije, što ovaj zahvat čini i jednim od najsigurnijih. Naši vrhunski kirurzi učinit će sve da Vaš zahvat bude siguran i uspješan.

Saznajte više o mogućim rizicima
99% postiže stopostotni vid*
40m zahvata u svijetu
25 godina izvrsnostiu oftalmologiji
Broj 1 elektivni zahvat
sigurnosni

Zašto odabrati
Optical Express?

Optical Express brine o Vašem vidu i zdravlju Vaših očiju već više od 25 godina. Prvu kliniku smo otvorili 1991. godine i od tada smo uložili više od 400 milijuna funti u naše klinike i tehnologiju. Naši kirurzi imaju pristup vodećim metodama u području korekcije vida.

Mi u Optical Expressu razumijemo da je svaki pacijent jedinstven. Naši oftalmolozi će Vam dati najbolji savjet koje je rješenje za Vas najbolje.

Kroz naše vrhunsko kliničko znanje, izvandredne operativne rezultate i sveobuhvatan postoperativni program, pobrinut ćemo se da Vaš vid bude optimalan.

Imate pitanja?

Pročitajte odgovore na najčešće postavljena pitanja o sivoj mreni (katarakti).

Odgovori na često postavljana pitanja o operaciji sive mrene