Naša tehnologija vodeća je na tržištu

Najsuvremenija tehnologija koju primjenjujemo za naše operativne zahvate najbolja je na svijetu. Svaka Optical Express klinika raspolaže laserskom tehnologijom koja je navela NASA-u da odobri takve zahvate za svoje astronaute.

VISX STAR S4 IR

VISX laseri vodeći su u djelatnosti i trenutno se upotrebljavaju u 60% zahvata u SAD-u. Njihova pouzdanost i uspješnost poznata je u tom području, a verzija S4 IR dodatno je poboljšala ugled ovih lasera.

Nije čudo da su poznati kao Tiger Woods i Cindy Crawford odabrali VISX laser za svoju operaciju. Emitirajući hladnu i nježnu zraku, laser može remodelirati rožnicu preciznije nego ikad prije.

iDesign

Kao i otisak prsta, Vaše su oči jedinstvene.

Naši LASIK zahvati i PRK laserska korekcija vida mogu se nadograditi  iDesign metodom, revolucionarnom dijagnostičkom tehnologijom koja otkriva najsitnije nedostatke na površini oka.

Kod uzimanja dijagnoze za naočale ili kontaktne leće, uzima se samo jedno očitanje, dok se kod  iDesign tehnologije visoke rezolucije uzima pet različitih mjerenja. iDesign može snimiti Vaše oko 1.200 detaljnije od prethodne Wavefront tehnologije.

Dobivena 3D slika zapravo je nacrt koji kirurgu daje podatke potrebne za izradu plana zahvata, koji je prilagođen točnim specifikacijama Vašeg oka. Te se informacije zatim prenose u računalno vođeni laser, koji će korigirati nedostatke Vašeg oka.

iDesign ne samo da ispravlja Vaš vid u većem stupnju točnosti od naočala i kontaktnih leća, nego i omogućuje da se liječe složeniji slučajevi nego ikad prije. Čak i pacijenti kojima je ranije rečeno da nisu prikladni kandidati za lasersku korekciju vida, sada se mogu podvrgnuti operaciji uz iDesign.