Jesam li kandidat za lasersko skidanje dioptrije?

85% odraslih jest.

Tehnologija brzo napreduje. Sada najmanje 4 od 5 ljudi mogu biti podvrgnuti laserskoj korekciji vida čak i ako im je prethodno odbijena. Veliki su izgledi da ćete i Vi biti prikladan kandidat za operaciju.

Taj postupak, koji iz korijena mijenja život, može poboljšati širok niz dijagnoza, uključujući kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam.

Ako razmišljate o laserskom skidanju dioptrije, a još uvijek žonglirate naočalama i kontaktnim lećama da biste mogli jasno vidjeti, poduzmite prvi korak. Naručite se odmah na konzultacije bez obveze.

Imate još pitanja?

U nastavku ćete naći odgovore na najčešće postavljana pitanja.

 • Mogu li ići na lasersko skidanje dioptrije ako imam astigmatizam?

  Kratak odgovor je: Da

  Lasersko skidanje dioptrije je idealna za pacijente s astigmatizmom. Tehnologija koju mi koristimo omogućuje nam da efikasno korigiramo astigmatizam do čak 6 cilindara. Naši se kirurzi svakodnevno susreću sa simptomima astigmatizma i rješavaju vrlo kompleksne slučajeve.
 • Mogu li ići na lasersku korekciju vida ako sam dalekovidan/dalekovidna?

  Kratak odgovor je: Da

  Lasersko skidanje dioptrije je dobro rješenje za pacijente koji su dalekovidni. U Optical Expressu postižemo odlične rezultate kod dalekovidnih pacijenata koji nakon zahvata mogu uživati bez naočala i kontaktnih leća.
 • Mogu li na operacija ako sam kratkovidan/kratkovidna?

  Kratak odgovor je: Da

  Lasersko skidanje dioptrije uspješno će riješiti kratkovidnost. To je ujedno i najčešće izvođen zahvat i pogodan je i za pacijente s umjerenom i za pacijente s većom dioptrijom.
 • Tko nije kandidat za lasersko skidanje dioptrije?

  Kratak odgovor je: Mali postotak pacijenata

  Većina pacijenata koje pregledamo dobri su kandidati za lasersko skidanje dioptrije, ali postoje i oni za koje Lasersko skidanje dioptrije nije rješenje. Ukoliko niste kandidat za lasersko skidanje dioptrije, možemo vam ponuditi druga rješenja. Rezervirajte svoj termin već danas i mi ćemo vam objasniti koja su rješenja najbolja za vas.